Mieke Vincke

De moederkloek van de VZW. Dankzij Mieke worden de projecten Binnen Jasmijn in goede banen geleid. Ze staat altijd paraat om te helpen. 

Jordy Van De Wiel

Jordy is het creatieve brein en de grafisch ontwerper achter de VZW. 
Binnen VZW jasmijn richtte Jordy zijn eigen label op, Artisme. Dit zijn stuk voor stuk handgemaakte en unieke decoraties. Heb je zelf een leeg plekje in huis? Jordy maakt speciaal voor jou een persoonlijk stuk.

Charles Eeckhout

Charles is onze plantenman. Hij verzorgt al onze planten en is het meesterbrein achter Stektastisch. Onder dit label maakt hij niet alleen stekken van kamerplanten. Hij werkte ook een eigen workshop uit waar je leert hoe je zelf je kamerplanten vermeerdert en ziektes bestrijdt.

Linda Cousaert

Linda is de creatieve praatvaar van de VZW. Haar energieke persoonlijkheid zorgt voor een leuke sfeer op de werkplaats. Ze staat altijd klaar om te helpen en haar favoriete werkje is het maken van plantstukken en decoraties. Met dieren werken doet ze ook heel graag. 

Steffen Flement

De gepassioneerde tuin-en klusjesman. Hij gaat altijd met een lach aan de slag. Steffen werkt het liefst met zijn handen en is dol op bouw-en timmerprojecten.

Bob

De mascotte